lauantai 2. elokuuta 2014

TYTTÖJEN KESÄREISSU

Istun tällä hetkellä tukholmassa Arlandan lentokentällä ja ootan pääsyä koneeseen. Aika yksinäinen olo on, koska oon koko tän päivän joutunu matkustaan aamu viidestä asti yksin. Voitte ehkä miettiä "mitä se yksin tekee, kun otsikossakin lukee TYTTÖJEN kesäreissu". No mun suhteen tää meijä reissu ei menny ihan nii helposti.
Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä 1.8 perjantaina kuuden hengen tyttöporukalla viettään kesäloman loppua paahtavaan kuumuuteen kyprokselle ayia napalle. Mulla kuitenkin tuli lähtöön semmoinen pikku este kuin työt.. En saanut suunnitellusti perjantaita vapaaksi vaan pomo sanoi, että kyllä sinun nyt on pakko tulla töihin vaikka mikä olisi. Kun ton kuulin taisin pienet tai oikeastaan aika isot itkut vääntää epätoivon iskiessä ja aatellessa etten pääse ollenkaan matkalle mitä ollaan kaikki odotettu jo pitkään.
Kauhean säädön jälkeen sain vaihdettua mun lennon perjantailta lauantaille ja näin pääsin lähtemään reissuun.. kuitenkin päivän jäljessä muista ja yksin. Aluksi vähän hirvitti yksin lentokentälle selviytymisestä ja siellä oikeaan paikkaan menemisestä. Sanoin kuitenkin ittelleni että oon jo iso tyttö ja varmasti hyvin selviän.  Niinkun oon selvinnytkin.. en uskl että tässä vaiheessa voin mitään suurempia mokia tehä, kun jäljellä on enää koneeseen meno ja lentokentältä taksilla hotellille meneminen. Mutta koska tunnetusti mokaan usein, niin ei tästäkään oo takuuta.. Joten pitäkää peukkuja!

Ps. Tein tän postauksen kännykällä enkä tiiä miltä se näyttää koneella..

-riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti