lauantai 14. kesäkuuta 2014

TOIMINNAN TÄYTTEINEN LAUANTAI


IMG_0446.jpg
IMG_0447.jpg
IMG_0448.jpg
IMG_0449.jpg
IMG_0452.jpg
IMG_0456.jpg
IMG_0457.jpg
IMG_0463.jpg
IMG_0465.jpg
IMG_0469.jpg
IMG_0475.jpg


Kerranki tuli viikonloppuna herättyä aikasi varmaankin just sen takia tää päivä on tuntunu kestävän ikuisuuden. Syy aikaiseen heräämiseen oli asioille lähtö heidin ja jassun kanssa. Lähettiin kympin aikaan ajaan ikeaa kohti. Siel syötiin heidin niin kovasti ylistämä aamupala, mikä kaikkien pettymykseks ei ollu mikään kummonen. Toisaalta ei nyt kahen euron aamupalalta kauheesti voi mitään odottaa.. Ikeassa käytiin pieni shoppailu kierros ja munkin mukaan tuli kaikenlaista, mutta niistä sitten myöhemmin. Siitä tehtiin nopee kiepsasu ideaparkin kautta, josta mulla mulla tuli H&M'stä toinen ostospussillinen tavaraa mukaan. Erityisen innoissani oon ollu viime aikoina, kun toi ideaparkin H&M on laajentunu ja siihen on tullu kylkeen H&M home, jossa on yhtä ja toista ihanaa sisustustavaraa. Nopeesti käytiin vielä nokialla cittarissa, josta mulle mukaan tarttu kauan mietitty blenderi.
Tänään varattiin myös tommonen pikamatka tallinnaan ens viikon tiistaille. Matkan tarkoitus on pääsääntöisesti juhannusjuomien hakua ja muutenkin vaan pikkupiristys kesään.
Ja nyt makoilen vaan sängyssä syöden herkku kirsikoita ja kohta jatkan mun keeping up with the kardashians- maratoonia netflixistä!

-riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti