keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

H&M UUTUUKSIA


IMG_0445.jpg
IMG_0434.jpg
IMG_0436.jpg
IMG_0433.jpg
IMG_0438.jpg
IMG_0439.jpg
PicMonkey Collage.jpg 5Oon huomannu, että 18 vuotta täytettyä ite oon tosi paljon alkanu tilaan netistä vaatteita ja muita tuotteita. Tää johtuu varmaankin siitä, että ite saa nykyään tilata omilla tunnuksilla mitä haluaa (kunhan siis rahaa on). Se on toisaalta hyvä juttu, koska netistä saa paljon enemmän tuotteita kuin kaupasta.. mutta toisaalta myös huono juttu koska rahaa kuluu helposti aikas paljon.
Tilailin tossa pari viikkoo sitten H&M'ltä kesävaatteita ja uikkareita ja aattelin nyt sitte jakaa teijän kans mitä kaikkee ostelin. Näissä kuvissa ei vaatteet tuu kauheen hyvin esille, mutta teen myöhemmin asupostauksia joissa ne sitten näkyy ehkä vähän paremmin!

1. Pari kappaletta ''croptoppeja'', jossa on ihana tommone kirjailu topin helmassa. Tykkään käyttää tämmösiä vähän lyhyempiä paitoja enimmäkseen korkeevyötäröisten hameitten kanssa, jottei liikaa ihoo paljastu. 2. Oon koko kevään ja alkukesän himoinnu maksihameita, koska mulla on itellä viime kesältä vaan kaapissa maksimekkoja. Ja päätin sitten ostaa ihan mustan joka sopii ihan minkä tahansa paidan kanssa ja lisäksi tommosen tumman harmaan jottei aina tulis käytettyy vaan mustaa. 3. Ihan perus mustat bikineitten alaosan ostin ihan vaan sen takia, koska ne sopii sitten minkä tahansa yläosan kanssa. 4. Kukkakuosiset bikineitten alaosan ostin sitten taas piristämään tylsää mustaa yläosaa jonka myös ostin. 5. Halusin ostaa ihan perus bandeau-mallisen bikinin yläosan, jossa ois hyvä ottaa aurinkoo ilman häiritseviä rusketusrajoja. Tykästyin näissä olevaan röyhelöön, joten päätin ostaa ne vaikka väri onkin aikas tylsä. 6. Tän mallisen bikineitten yläosan ostin sitten semmotteita tilanteita varten jossa on vaarana uikkareitten tippuminen, esim vesipuistoon ja ylipäätään uimiseen. Ja lisäks tykästyin näitten siniseen väriin.

-riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti