tiistai 19. maaliskuuta 2013

wanhat 2013!

kotona odottamassa että iltajuhla alkaisi.. yritin myös ottaa kuvaa kampauksesta, ei onnistunut XD

Eli mun elämäni tähän asti eniten ressaava päivä. Kyseistä päivää varten oli panikoitu noin puoli vuotta ja sitten kun se tuli kohdalle se meni hetkessä ohi. Onneksi kaikki meni kuitenkin wanhojenpäivänä hyvin, eikä tullut suurempia ongelmia oikeastaan minkään suhteen. Omia paineita vielä lisäs se, että kuuluttiin kavereitten kanssa vanhojenhallitukseen jonka tehtävänä oli järjestää koko tilaisuus ja kattoa että kaikki sujuu niinkuin pitääkin.
Mulla tuli myös varmastikkin ennätys omalle kohalle siihen, kuinka monta tuntia putkeen on valvottu nukkumatta.. Päivä siis alkoi mulle jo 4.30 koska meikata piti ehtiä kotona ennenkuin mentiin kampaajalle laittamaan hiukset nätiksi. Omalla kohalla (ja myös monen muun kohalla) kampauksesta ei tullut aivan sellainen kuin piti, mutta mitään ei sitten enään siinä vaiheessa voinut tehdä. Ensimmäiseksi tanssittiin palloiluhallissa, ns. viimeinen kenraali iltajuhlaa varten, meijän koululaisille, yhdelle nokian ylä-asteista sekä amiksille. Sitten nopeesti koululle syömään eväitä, jonka jälkeen kierrettiin busseilla ympäri nokiaa esiintymässä ala-asteille/päiväkodeille/vanhainkodeille. Kierroksen jälkeen mentiin kotiin odottamaan iltajuhlan alkua. Itseäni eniten ressasi iltajuhla ja aamujuhla, niinkin paljon että pyörtyminen keskellä ''lavaa'' kävi mielessä mahdollisena vaihtoehtona. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, enkä myöskään kompastunut mekon helmaan (ainakaan niin pahasti, että olisin maahan asti kaatunut vaikka kerran se oli kyllä tosi lähellä..)
Iltajuhlan jälkeen olikin vuorossa päivän odotetuin osuus eli wanhojen jatkot ! Huikee meno oli ainakin siihen asti, kun jouduin lähtemään jo kello 02.00 .. koska piti ehtiä lentokentällekkin. Eli siis melkeimpä suoraan jatkoilta jouduin autoon ja nokka kohti helsinki-vantaan lentokenttää josta lähtö lontooseen ja sieltä miamiin!
Kokolailla päivä oli kaikkea mitä osasikin odottaa ja tuntuu, että tuun muistaan tän päivän ikuisesti mun mielessä :-)


Meijän omatanssi ! tän ''mahtavuuden'' suunnittelijoina: maiju, jassu, kati, otto ja minä :-)
♥ riina

2 kommenttia: