sunnuntai 23. joulukuuta 2012

liian pitkään jatkunut tauko


ylemmät kolme kuvaa on iidan synttäreiltä, ja alemmat jouluset  kuvat on tältä viikonlopulta:-)

Oon ollu nyt yli kaks viikkoo ihan hiljanen täälä blogin puolella. Mulla on ollu kiireitä, varsinkin viime viikolla, mutta ei oo muutenkaan ollu fiilistä mitään postailla.. vaikka tässä onkin tapahtunut aika paljon kaikenlaista. Joten ajattelin nyt lyhyesti kertoo mitä oon puuhaillu tässä kahen viikon aikana ja kertoo muutenkin vähän kuulumisia.
Meillä (kuten varmaan kaikilla muillakin, jotka on koulussa) alkoi perjantaina joululoma. Ja onneks, koska meillä on vaan 5 jaksoo, se ei loppunut koeviikkoon. Kuitenkin mulla oli uusintakoe 14. päivä ruotsista, joka ei mennyt ihan niinkuin piti.. joten joudun käymään kyseisen kurssin uudestaan ensi jaksossa (JES!)
Muutenkin viikko itsenäisyyspäivän jälkeen oli kauheen kiireinen ja tuntui, että mulla oli joka päivä kauheesti jotain tekemistä. Vieteltiin iidulin 17-wee synttäreitä, mulla oli tanssin suhteen kauheesti menoo kenraaleitten ja näytöksen takia.
Ja kaiken lisäks sillä viikolla sattu yksi erittäin surullinen asia, jota en oo ikinä joutunu ennen kokeen.. Nimittäin mun mamma oli joutunu jo pari viikkoo sitten sairaalaan, koska sen olo oli huonontunut. Ja sitten kävinkin usein sitä kattomassa sielä, ja oli hirveetä nähä kuinka mamman olo vaan huononi ja huononi. No perjantaina mun mamma sitten nukku pois :-( Ja niinku jo sanoinkin, mulla ei oo ikinä ennen kuollu ketään läheistä ihmistä.. ja otin jutun aika raskaasti. Mutta ehkä on parempi ajatella, että nyt mamma pääsi parempaan paikkaan eikä sen tarvi enään kärsiä. Ja pysyy meijän muistoissa aina

Pitkän tekstinpätkän jälkeen haluun kiittää kaikkia, jotka sen jakso lukee, koska en yleensä kirjottele noin paljoo. Ja haluun myös kiittää teitä ihania lukijoita, jotka jakso pitää kiinnostusta mun blogiin vaikka tällänen tauko tässä olikin!

♥riina

1 kommentti: