keskiviikko 28. marraskuuta 2012

that moment when you open your exam paper and can't even answer the first question

Otsikko kuvaa mahtavasti mun koeviikkoo.. no okei, lähinnä ruotsin koetta. Koe oli suoraan kun jostai painajaisista: ihan sika pitkä ja vaikee, enkä yhteenkään kysymykseen osannu vastata luottamuksella, että tekisin jotain oikein! Joten taitaa taas tätä tyttöä uusinnat kutsua..
Ja tänkin blogin puolella on ollu aikas hiljasta, koska ketään ei varmaan kiinnosta lukee joka päivä samanlaista postausta ''tänään luin taas kokeisiin''.. ''tänään olin reeneissa ja luin kokeisiin'' ..Mutta onneks koeviikko on nyt ohi!! En vois olla yhtää ilosempi, kun ajattelen ettei tarvi lukee enää mihinkään kokeeseen. Ja täälä blogin puolella varmasti alkaa tulee taas useemmin postauksia :-)

Tänään pitäis vielä mennä tampereelle heidin kanssa ostamaan koulukirjat seuraavaan jaksoon, joka alkaakin jo huomenna. Mutta onneks tässä jaksossa on vähemmän kursseja, ja meenkin jopa kolmena aamuna vasta puol 10, joka on unelma verrattuna tähän jaksoon. Myös vanhojentanssikurssi alkaa, ja lievästi hermostuttaa.. koska oon aika varma ettei niitten tanssien oppiminen oo helppoo, ja paritanssit ei oo muutenkaan se mun juttu :-) Toivottavasti kuitenkin siitä selvitään kunnialla.

♥riina

2 kommenttia:

 1. Sun hiukset on niin ihanat :) Nättejä kuvia!

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos! ne vaan näyttää paljon tummemmilta tossa kuvassa muokkauksen takia.. :D

   Poista