sunnuntai 18. marraskuuta 2012

I'll love you for a thousand more


Elikkäs niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, oltiin perjantaina kattomassa breaking dawn 2. Ja käytiin tietenkin myös syömässä aina yhtä hyvässä american dinnerissä (ruuasta kun tykätään :-) )
 Leffa oli kyllä hyvä, ehkä jopa yksi parhaimmista (twilighteista siis!), mutta aina kirjan ensin lukeneena ajatteli, että asiat menisivät eri tavalla ja jotain kohtia oli jätetty pois jne...joten pettymyksiäkin oli. Mutta kyllä siellä tirautin parit kyyneleetkin (myöhemmin tajuttua, aivan turhaan). Ja koin suuren järkytyksen (jossa ne kyyneleet sitten tulikin) kun leffaan oli laitettu aika merkittävä kohtaus, mitä ei kirjassa ollut ollenkaan.


Ja sitten lauantain ja tän päivän tekemiset kiteytettynä ylläolevassa kuvassa. Eli ylihuomenna alkaa koeviikko ja 6 koetta olis tällä kertaa tiedossa.. Teki mieli jo luovuttaa, kun yritin fysiikan harjotuskoetta tehdä, saa nähä mitä tästä tulee...

♥riina
2 kommenttia:

  1. oi, ihan sika hieno toi kuva minkä oot ottanu leffan jälkeen salista :O :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos:) se oli lähinnä sellanen hätäkuva, kun tajusin ettei mulla oo mitään järkeviä kuvia.. mutta hyvä että tykkäät!:)

      Poista