perjantai 26. lokakuuta 2012

paraside part 4

Tosiaan tää on siis viimenen osa mun hiihtolmaressusta thaimaassa. Jos oot vasta vähän aikaa sitten alkanu lukee mun blogia voit lukee aikaisemmat postaukset tästä: part 1, part 2 ja part 3. Kauheesti tekstiä en saanu aikaseks noihin päiviin kuvien lisäks, mutta antaa kuvien puhua enimmäkseen puolestaan ! 


Lauantai

hieman palaneet polvet.. !

Lauantaina lähettiin jo aikasin snorklailureissulle racha yai'n saarelle. Hottellin henkilökunta oli tehny meille oikein ''maittavan''  aamupalan mukaan.. joka siis oli vehnäpullapaahtoleipää, välissä juusto ja joku leike (?), ja KYLMIÄ ranskalaisia. Selvästi heillä oli vähän eri käsitys aamupalasta kun meillä, mutta aina ei voi onnistua..
Mentiin auton kyydissä eri rannalle, kuin missä meijän hotelli oli (nimeä en nyt valitettavasti muista) Ja sieltä lähettiin speed boatilla racha yai'lle. Päivään kuului kaks snorklaus kertaa (eri paikoissa), ruokaa sekä chillailua rannalla. Snorklaus paikat ei ollu mitenkää upean hienoja.. mutta kyllähän sielä vaikka mitä näki. Aamulla oli ihan pilvistä, enkä sitten laittanut mitenkään erityisen paljon aurinko rasvaa, ja se kyllä kostautui koska aurinkokin sielä paistoi.. ja minä erittäin vaalean ihoni kanssa sitten vähän kärtsäsin..
Illalla kaikki oli ihan väsyneitä, eikä jaksettu lähtee mihinkään ravintolaan syömään.. mutta onneksi mäkki pelasti ! Vähän erillaista ruokaa, kuin se mitä oli koko alkuviikon syöny :-DSunnuntai

sain kamun ! koiruli tuli meijän varjojen alle makoileen, varmaankin varjon takia

sama ruoka, kuin aiemmassa postauksessa oli se kana-ananasjutska sielä ananaksen sisällä !

melkein aitoja laukkuja
¨
Viimenen lomapäivä menikin sitten rannalla löhöillessä. Itselleni auringonotto ei tullut enään kysymykseen, mun iho ei oikein tykänny siitä kaikesta auringonvalosta mitä oli saanut ja oli vähän punainen, joten makoilin koko päivän varjon alla. Aallot oli isoimmat, kuin koskaan aiempina päivinä ollu, ja kyllä mä sinne uimaankin pääsin.. mutta se loppui kyllä lyhyeen, koska inhoon kun silmiin menee suolavettä ! Koska piilarit ja muutenkin arat silmät+suola ei ole kauhean hyvä yhdistelmä. 
Illalla mentiin taas patongille. Lähinnä osteleen viimesiä tuliaisia ja tuhlaan viimesimmätkin rahat. Oon vieläkin sitä mieltä, että poikien on paljon helpompi ostaa tuolta kaikkee kuin tyttöjen, koska melkeimpä ainoot mitä voisin ees harkita ostaa on uikkarit ja sitten jokku rantamekot ja shortsit-toppi yhdistelmä jumpsuitit. Koska noi kaikki feikkilaukut sun muut ei oikein iske muhun :-) AINIIN! Ostinhan mää aurinkolasejakin parit kappaleet :-) Ja pojille taas on miljoonittain teepaitoja, shortseja ja uimashortseja.. mutta aina ei mee nallekarkit tasan!

Maanantaina sitten lähettiin takas suomeen. Porukat jäi sinne ja minä, riku ja jimi lähettiin kolmistaan kärsimään 10 tunnin lennon tuskat. Mulle paluu lento oli paljon pahempi, koska mulla oli jostain syystä tosi huono olo melkein koko lennon ja muutenkin tosi kurjaa.. :-( Puhumattakaan ruuasta, joka oli harmaata ja näytti oikeesti joltai kerran syödyltä ja sen jälkeen takaspäin tulleelta.. HYI. Mutta onneks lentokoneessa leffat ja sarjat jakso vähän viihdyttää ja päästiin sitten turvallisesti takas koti suomeen :-)

♥ riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti