lauantai 13. lokakuuta 2012

GALNA DAGAR


Maistu kuullemma Amerikalta.. ?
Lähettiin eilen heidin ja hennan kanssa tampereelle shoppaileen ja käymään hulluilla päivillä. En voi ymmärtää sitä ihmisten määrää ja minä henkilökohtasesti en tykkää olla semmosissa kauheissa ihmisrysissä ja tommoset ihmispaljoudet rupee vähän ahistaakkin. Mutta on sielä silti pakko joka vuosi käydä ! Suureksi yllätykseksi en löytänyt YHTÄÄN MITÄÄN. En stokkalta, enkä mistään muistakaan kaupoista. Olin jo etukäteen sopinu itteni kanssa, että ostan vaan sellasta mitä todellakin tarvin.. ja nähtävästi mitään sellasta ei löytyny, joten lähdin hulluilta tyhjin käsin.
Illemmalla meijän seuraan liitty iida ja jassu. Mentiin sitten tytsyjen kanssa rankan päivän jälkeen (koska kaikilla oli kauhee nälkäkin) syömään. Oltiin jo etukäteen sovittu että mennään sticky wingersiin, jossa kukaan meistä ei aikasemmin ollu käyny ja mää ainakin olin tosi tyytyväinen ruokiin. Muut söi siipii ja mä päätin ottaa hampparin, koska en noista siivistä ollu ihan varma :-)

Ps. Jos ihmettelette mikä ihme toi pötkö jätskin vieressä on, niin se on jassun ja heidin jälkkäri. Uppopaistettu suklaapatukka ! .. Maistoin siitä pikkupalan ja sekin oli jo ihan liikaa :--D

♥riina

6 kommenttia: