lauantai 1. syyskuuta 2012

R.I.P to the girl you used to seeYli viikon mittaisen postaustauon jälkeen olis varmaan ihan hyvä kertoo mitä oon tässä viimepäivinä puuhaillu.. No arkipäivinä oon ollu tylsistymässä koulussa ja sitten illat oon käyny salilla/jumpissa ja tehnyt kouluhommia, ei siis mitään ihmeellistä. Kesän jälkeen on ollu taas karu totuus huomata miten toi koulu vie aikaa ja energiaa, eikä mitään oikein arki-iltoina jaksa tai sitten vaan ehdi tehdä. 
  Eilen onneksi oli kiva ilta pitkästä aikaa, kun käytiin tyttöjen kanssa tampereella syömässä ja ettiskelemässä katille synttäri lahjaa :-) Syötyä tuli liiankin hyvin ja saatiin ostettua tosi kiva lahjakin ! Vähän oli reissussa ongelmia, kun noi junat ei oikein menny silleen miten olin ajatellu.. tai kun sitä junaa millä meijän piti mennä ei mennyt, vaan se oli korvattu bussilla joka lähti 10 minuuttia aikaisemmin kuin juna, joten siitä sitten myöhästyin ! Ja takaisin tullessa ei tajuttu mennä ostaan junalippuja automaatista ja jouduttiin maksamaan junasta ostetuista lipuista tuplahinta automaatista ostettuihin lippuihin .. 
  No ihan putkeen ei mennyt junamatka kaikilla muillakaan, ja lyhyesti sanottuna yksi mummu oli unohtanut kassinsa junaan ja sitä tuli paniikissa ettimään, muttei löytänyt. Ja sitten junan lähdettyä me päätettiin tarkastaa vaunu vielä uudestaan jos sitä kassia löytyisi, ja kyllä me sitten löydettiin se kassi ja heidi soitti mummelille, joka tuli hakeen kassinsa sitten nokian asemalta :-) Joten siinä tuli päivän (viikon) hyväteko tehtyä !

Tässä tajusin ettei toi otsikko/kappale liity mitenkään tähän muuhun postaukseen, mutta koska oon nyt viimeaikoina popittanu tota kappaletta enemmän kun laki sallii, ajattelin sen laittaa tähän ja otsikko tulee tietysti kappaleen sanoista !

♥ riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti