torstai 21. kesäkuuta 2012

UP2-12♥
 Elikkäs niinkuin viimeviikon maanantaina sanoin, olin viikon rippileirillä isosena. Toi on nyt mun toinen leiri jossa oon ollu isosena, ja varmaan viimeinen, koska en apuriksi aijo ryhtyä.

Viikon alussa ajattelin, että loppuispa tää jo ja en jaksa olla täälä. Mutta loppuviikosta aloin tutustuun enemmän ihmisiin ja sunnuntaina oli jo sellanen fiilis, että ai nyt tää jo loppuu. Porukka oli hyvä ja jostain isosistakin tuli mulle tosi läheisiä. Ja alkaa siihen porukkaan ystävystyyn pakostikkin, koska oot niitten kanssa viikon sielä suljettuna keskellä mettää. Torstaina oli vierailupäivä ja sillon oli se ainoo kerta, kun näin mun kaverit sillä viikolla. Muuten vaan soittelin ja laitoin viestejä, mutta eihän se oo sama asia, kuin niitten näkeminen. Ainoo huono puoli riparilla olemisessa olikin se, että tuli aivan kamala ikävä kaikkia ystäviä ja perhettäkin. Mutta nyt kun ei oo nähny niitä riparilla olleita ihmisiä, niin niitä alkaa tuleen ikävä, tai ei siis kaikkia, mutta jotain tiettyjä :--)

Jos kukaan ei tiiä, mitkä on isosen hommia, tai ei oo itte ollu rippileirillä, niin voisin vähän selittää. Eli isonen on tavallaan ohjaajien avustaja, joka pitää riparilaisille raamiksia ja tekee kaikkee hauskaa ohjelmaa esim. sportteja (''leikkihetkiä'' ulkona) ja iltaohjelmia (juttu, jossa on sketsejä, leikkejä laulua ja kaikkea muuta kivaa). Ja meijän homma on myös olla riparilaisten kaverina sielä KOKO AJAN eli tehään tavallaan 24h työpäivää.. ja palkkakin on huikeat 60 senttiä tunti ! Joten ei tätä hommaan varmaankaan sen rahan takia tehä.


Ja jos joku luulee, että oon joku  himo uskovainen. Niin haluan selventää, ettei asia ole todellakaan näin. Ryhdyin isoseks vaan siksi, koska aattelin että isosena oleminen olisi kivaa ja koska aika moni kaverikin alotti saman homman :--) Ja tän postauksen biisejä en normaalisti kuuntele kotona tai muuallakaan, ne on semmosia biisejä mitä paljon tuola leirillä kuunneltiin, joten ajattelin että ne sopis tähän postaukseen hyvin :-)

♥ riina

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia :)leirillä oli varmaan tosi kivaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuu niinku sanoin, loppuviikosta oli parempi meininki:)

      Poista