tiistai 26. kesäkuuta 2012

rippijuhliaJos joku ei lukenut mun viime postausta, niin sunnuntaina oli siis mun pikkuveljen Rikun rippijuhlat. Juhlia vietettiin meijän iskällä ja vieraita oli aikas paljon. Itsehän toimin lapsenvahtina suurimman osan ajasta, en kyllä tiiä miks (?).. Lisäksi tuli syötyä paljon kaikkea hyvää ja lauantaina/perjantaina tuli jo myös leivottua kaikkea rippijuhliin ! 
   Aamulla jouduin herään jo kaheksalta, koska kirkko alkoi kymmeneltä (jeeeee!) Laitoin itteni valmiiks ja huom. kiharsin hiukseni. Nyt joku viisas jo saattoi huomata, ettei hiukset ole kiharat kuvissa, ja se johtuu siitä että niille mun hiuksille kävi jotain ja kiharat pysy eehkä just ja just 20 minuuttia !.. Syytän itse säätä koska satoi ja nähtävästi hiukset ei oikein tykännyt, joten ne suoristu.
    Eilen (elikkäs siis maanantaina) juhlistettiin tätä rikun ripillipääsyä sitten äitin päässä ja käytiin ravintolassa syömässä (vanhemmat on eronnut eikä nähtävästi voi tulla samoihin juhliin joten siksi rikullakin oli kahdet juhlat, niinkuin mullakin). Joten tää paripäivää on ollu yhtä syöpöttelyä, ja nyt tuntuu siltä etten tuu syömään enää ikinä !

♥riina
2 kommenttia: