perjantai 8. kesäkuuta 2012

my safety place


Nyt vihdoista viimein mun huone alkaa olla siinä kunnossa, että sitä kehtaa esitellä täälä bloginkin puolella. Tosin vieläkin sieltä puuttuu vaikka ja mitä, mutta nyt suurimmat huonekalut ja sen sellaiset on saatu ostettua ja laitettu paikoilleen. Huone on aika vaalee (niinkun mä sen tykkään olevan), mutta sinne tulee kylläkin vielä jotain väriä.. tauluja ainaski ja kaikkia kuvia :-)

Mut jos muuten puhutaan meijän uudesta talosta, niin parhaat jutut sielä on meijän leffahuone eli siis kellarissa oleva huone, jossa on screeni ja kotiteatteri tsydeemit ja sitten tommonen sonos systeemi, elikkäs siis täälä on ympäri taloo erihuoneissa kaiuttimia ja niistä saa laitettua musiikkia kuuluun esim. tabletilla, kännykällä tai vaikka koneelta ja musiikki tulee spotifyn kautta periaatteessa.. en tiiä tajusko kukaan mitään, mutta jos haluutte tietää lisää niin painakaa tästä.sonos tabletissa

Mutta kertokaa ihmeessä mielipiteenne huoneesta ja se, että olisko kiva jos tekisin tämmösiä ''erikois'' postauksia useamminkin ? :-)


♥riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti