torstai 28. kesäkuuta 2012

if this love only exist in my dreams, don't wake me up♥ hm 24,95€


cubus 9,90€

ginatricot 5,95 €


En ole paljoo tota kameraa kantanu mukana tällä viikolla, joten postausta kuvittamassa on äsken ottamat kuvat mun ostoksista :-) Oltiin tosiaan heidin kanssa tiistaina tampereella ''alennusmyynneillä''. Ehkä kaks aletuotetta ostin ja muut sitten ihan normaali hintaisia..
  Muuten tää viikko on menny iha kavereitten kanssa chillaillessa ja salilla käydessä. Masentaa kun kesää on menny jo melkein puolet ja musta tuntuu, että en oo tehny mitään ihmeellistä. Muutenkin ei tunnu yhtään kesältä, koska ulkona ei oo mikään helle keli. Eikä niitä kesävaatteita juurikaan oo tullu käytettyä. Toivotaan kuitenkkin, että heinäkuu olis lämmin ja mahtava !
  Tänään suunnitelmissa olis illalla mennä leffaan kattoon LOL ja sitä ennen kotiutan mun uuden kaverin tänne meille asusteleen viikoks :-) Lisää tästä sitten myöhemmin, joko tänään tai sitten huomenna !

Ja vielä sellanen ''valituksen'' aihe, että kamalan hankalaa nykyään laittaa tänne mitään kuvia, koska bloggeriin suoraan lisääminen ei onnistu (kuvatila on täynnä) ja flickrinkin upload space on täynnä, ja lisää tulee vasta sunnuntaina. Joten meikkis sitten lataili nää kuvat yksi kerrallaan tinypicin kautta.. että onnistuuhan se näinkin !

♥ riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti