sunnuntai 6. toukokuuta 2012

it's hard to dance with a devil on your back


uusi hyllytsydeemi ikeasta :-)
rikun punteista kuluneet höntsyt + sakset =
riinan ''uudet'' hönäsortsit !
rakkaustossut<3


Joo viimesestä postauksesta on jo aikaa, ja ajattelin tulla taas vähän kertoo kuulumisia ja mitä tässä viimepäivien aikana on tapahtunu. No oon ollu kiireinen ton huoneeni kanssa (joka muuten näyttää tällä hetkellä kaatopaikalta) käyny ikeassa, koonnu huonekaluja, järkänny tavaroita, purkanu laatikoita ja vaikka mitä muuta. Ehkä se alkaa tästä kohta näyttää jo siistiltä ja siltä miltä sen pitäis.. 
  Mun elämään on tullut taas uusi ilo, nimittäin jääkiekon mm ! Huikeeta taas kannustaa suomee voittoon, mutta vielä huikeempaa olis päästä kattoon pelejä.. mutta niiiiin kalliiden lippujen takia, en usko että pääsen sinne asti :-( Kaks suomen peliä oonkin ollut kattomassa keilaamossa kavereitten kanssa. Ja jos joku ihmettelee miksi keilaamossa niitä katotaan on vastaus se, että sielä on screeni ja canal+, joka tarkottaa että mertsin selostus kuuluu ! Nyt suomen peli ei oo ollu kauheen vakuuttavaa, mutta ehkä (toivottavasti!) se tästä paranee..
  Huomenna mennään luultavasti heidin kanssa ostamaan lady linelle kortit ja päästään salille ja kaikkiin kivoihin jumppiin niin usein kuin halutaan :-) solariumista puhumattakaan ! Ens viikolla viimeset reenit ennen kenraaleita ja kauhee kiire koko ajan ja kaikkee tekemistä ja kouluhommia ja muuta semmosta ! Parin viikon päästä viimenen koeviikko ja sitten ansaitulle kesälomalle<3 .. Ainoo kesässä huolettaa se että useista hakuyrityksistä huolimatta en usko, että oon saanu kesätöitä, mikä harmittaa koska raha tulis tarpeeseen :-( mutta ehkä joku ihme tapahtuu ja saan jostain sen niin kaivatun kesätyöpaikan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti