torstai 17. toukokuuta 2012

girls nightHyvää ruokaa ja vielä ruokaakin parempaa seuraa, mikä vois olla parempaa ? Eilen siis oltiin iidalla alottelemassa grillikautta tyttöjen kanssa. Meitä oli yhteensä kaheksan tyttöä ja ruokaa oli kyllä siihen nähden ihan hirmusesti (tai siltä se ainakin näytti, kyllähän me nyt suurin osa saatiin syötyä). Grillimaistereiden kunniaks kyllä täytyy sanoo, että mahtavaa ruokaa teitte ! Grillissä paistu mm. kanaa, ananasta, maissia, sieniä ja lisäks kokattiin tietenkin vähän makaroonisalaaattia ja ranareita.
  Aloteltiin iltaa ihan tyttöjen kesken, mutta yhtäkkiä alkokin tuleen vähän jotain muutakin porukkaa.. ja oon vieläkin ihan kipee, niin en jaksanu sitä kauheeta sählinkiä ja menoo, joten lähin kotiin joskus puol kahentoista aikaan. Ja niin kiva ja kesänen sää oli muuttunu illan aikana armottomaks vesisateeks, joten sain sitten ihanassa kelissä ajaa kotiin. Kotiin pääsyäni olin ihan uitettu koira, joka ei varmaan auttanu yhtään tästä flunssasta paranemista, mutta minkäs teet ?

Tänään ois tarkotus lähtee vierumäelle porukoitten kanssa ja sielä oon sunnuntaihin asti.. (en voi sanoo että olisin asiasta liian innostunut). Ja en tiiä mitä sieläkin tuun tekeen, koska luonnollisesti sinne mennään vähän ''liikkumaan'' ja mun flunssa ja nyrhähtäny nilkka (joka tosiaan tuli kenraaleissa, kun vähän hyppäsin väärin) ei oikein varmaan auta mun tarkotusta liikkua. Enkä tiiä millanen netti sielä on joten postausta tulee varmaankin sitten vasta sunnuntaina :-)

<3riina

3 kommenttia:

  1. "mitä tanssii harrastat ja missä?" kommentti poistui VAHINGOSSA ja siis niin harrastan streettiä ja commercial dancee, joka on vähän shown tapasta ja tanssin hiphophousella tampereella:)

    VastaaPoista