sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

viikonlopun fiiliksetVaikka toi ostikko onkin ''viikonlopun fiilikset'' alotan silti torstaista, Torstaina meinaan tämä tyttö ja pari muuta hassuu tyttöö oli uuden päivän kuvauksissa! Äikän tunnilla saatiin laput, joissa haettiin avustajia kuvauksiin ja mehän oltiin heti seuraavana päivänä lähettämässä sähköpostia sinne ja torstaina päästiin paikalle. Eli meijän tehtävä oli hillua sielä taustalla, kun jotain tärkeempää (mitä kuvataan) tapahtuu, jottei se tausta näytä ihan tyhjältä ja tyhmältä. Kokemus oli mielenkiintonen ja kiva :-)! Ja saatiin olla koulusta pois yks tunti, joka on vaan plussaa.
  En tiiä oonko maininnu aikasemmin että toimin isosena riparilla.. mutta kummiskin tää viikonloppu meni kokonaan ns. seurakunnan hommissa ''lähetyslentoa'' järjestäessä. Eli se on semmonen riparia käyville pikkusille järjestetty juttu, jossa kerrotaan lähetystyöstä näytelmien avulla.. tai jotain muuta vastaavaa. Ja lauantaina oltiin maskeeraamassa näyttelijöitä ja sunnuntaina toimittiin oppaina.
  Viikonloppuun mahtu kyllä muutakin kuin toi lähetyslento. Perjantaina olin heidillä yötä iidulin kanssa ja lauantaina oltiin samalla porukalla kattomassa aikas huikea leffa project x (traileri). En tiiä tiedättekö kyseistä elokuvaa, mutta jos yhtään bileleffan tyyliset elokuvat kiinnostaa niin menkää kattoon!

Loppukevennys .. !<3 riina

2 kommenttia:

 1. Oo mä tykkään kauheesti Uudesta päivästä! Mun mielestä ois niin siistii päästä johonki sarjaa avustajaks ja hengaamaa sinne taustalle:D
  Sun blogis vaikuttaa tosi kivalta! Ja oot tietenki nätti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sitten vaa jostain netistä ettiin osotetta ja ilmottautuun ! :) ja kiitosta kovasti

   Poista