torstai 12. huhtikuuta 2012

something new1. Oon kauan aatellu ostavani tommosta ''hajoavaa kynsilakkaa'' mutta en oo raaskinut, koska suomessa maksaa yks pullo varmaan seittemän euroa. Mutta onnekseni löysin Primarkista (joka on semmonen kuulemma tosi halpa kauppa missä on aivan kaikkee) valkosen kynsilakan, jolla ei ollut hintaa kuin 2,50£ 
2. Forever 21:stä löysin kivoja korviksia, joille oli tosiaan tarvetta, koska satun aina hukkaan korviksia ja tommosia ihan peruskorviksia tulee käytettyä joka päivä. Korviksia tuli yheksän kappaletta ja hinta oli vain 2,40£ joka oli mielestäni tosi edullinen.
3. Kuusi kappaletta pikkuisia kynsilakkoja löytyi kaupasta, jonka nimeä en enään muista.. (:D) Värit oli tosi kivoja, vaikka en usko, että tulen tuota vihreää niinkään käyttämään. Ja pieni koko on hyvä, koska en ikinä ole käyttäny yhtäkään kynsilakkaa loppuun.. joten jos joku näistä tulisi käytettyä. Hintaa en muista tarkalleen.. mutta se oli kuitenkin alle 5£
4. Söpön englanninlippu-huulirasvan ostin myös primarkista ja se makso vain 1£. Huulirasva maustuu mansikalta ja tuoksuu ihanan kesäiseltä ! (vaikka ei ehkä mitään maailman parasta huulirasvaa olekkaan)
5. Pitsiset bandeau rinskikat on myös primarkista ja maksoi vaivaiset 3£
6. New lookista ostin kahdet perus bandeaut, jotka menee kivasti jonkun vähän läpinäkyvämmän paidan alla. Koska muita trikoisia bandeauita mulle ei ole, otin ihan perus mustan ja valkoisen. Yksi kappale maksoi 2,99£.
7. Ihana valkokeltaraitainen kesätoppi on ostettu new lookista. En tiiä erottaako kuvista, mutta topin selässä menee nappeja koko matkalta ja etuosassa on ns ''tissitasku''. Topin hinta oli 7,99£.
8. Uusi rakkauspaita löytyi forever 21:stä. Siinä menee kolme tommosta ''pitsiraitaa'', jotka kiertää koko t-paidan ja malliltaan se on aikas löysä. Hinta oli 6.50£.
9. Ostin myös forever 21:stä tommosen ihan perus valkosen t-paidan, jota on kiva käyttää varsinkin kesällä. Hintaa tällä oli myöskin se 6.50£.
10. New lookista ostin myös ihanat pinkit hudsonin college-housut. Näitä käytin jo aina iltaisin Englannissa ja reeneissäkin näitä oon jo käyttänyt. Housut maksoi 16.99£.

Huomasain tässä postausta tehdessäni, etten ottanut kuvaa uudesta lompakosta, jonka ostin.. mutta siitä varmasti tulee myöhemmin kuvaa. Ostin myös uudet conssit, jotka oli jo Birmingham kuvissa. (Siis ne punaiset lyhytvartiset) Ja olen pahoillani, kun tuli näin jäätävän pitkä teksti tähän :-)

♥ riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti