torstai 5. huhtikuuta 2012

it's too cold outside for angels to fly

Nyt on rämmitty koeviikko läpi ! Tänäään oli enään äikän kirjavertailun kirjottaminen ja that's it. Voi sanoo, että alko pikkusen toi inspis kadota tässä viimesten kokeitten aikana ja varsinkin ruotsin koe meni ainakin penkin alle. No nyt alko loma, enkä jaksa ressata koulujutuista !!
   Koulusta mentiin suoraan heidin kanssa tampereelle ostaan koulukirjat viimeselle ykkösvuoden jaksolle. Olin ihan järkyttyny kuinka kalliita ne käytetytkin kirjat oli (yleensä siis on äiti ollut mukana ja hoitanut tämän maksupuolen:)) ostin kolme kirjaa ja ne makso 45 euroa.. mutta tosin uutena olis maksanu vielä enemmän ja noi oli tosi hyvässä kunnossa. Kirjojen ettimisen jälkeen nälkä yllätti, joten käytiin syömässä subissa :-).
   Illalla ehkä vielä viettämään iltaa tyttöjen kanssa ja sitten pitäis pakata. Meinaan huomenna aamuyöllä olis lähtö helsinki-vantaan lentokentälle ja sieltä kone kohti birninghamia !!

Ja tosiaan en oo kiireiltäni tänne ehtiny tulla tekeen mitään postausta meijän muutosta ! Tosiaan tiistaina muutettii meijän uuteen kotiin ja tää on nyt vielä vähän jäätävä, koska remppa alkaa vasta tiistaina. Joten teen tästä postausta vasta, kun kaikki on valmista :-)

Palaillaan loman jälkeen, hyvää pääsiästä :-) !!

♥ riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti