maanantai 16. huhtikuuta 2012

it's a bad day, not a bad lifeTajusin, että toi otsikko+toi biisi saa tän postauksen vaikuttaan joltain kauheelta angst kaikki on pilalla postaukselta. No tälläsiltä postauksilta haluan teijät säästää :-) Mutta kuitenkin tää blogi kertoo mun elämästä ja jutuista, ja välillä tulee niitä ei niin hyviä päiviä.. joten tämmösetkin postaukset on välillä ihan tarpeellisia.
  Kuitenkin haluun sen heti tässä selväks sanoo, että todellakaan mun elämässä kaikki oo päin sitä itteensä, vaan niinku jo otsikko sano, välillä on vaan niitä huonoja päiviä! Ja on outoo miten mun tavallaan toinen puoli elämästä menee tosi hyvin ja toinen tuntuu olevan jumissa ja muutenkin jotenkin pielessä. Noh .. ettei tää oo ihan sekavaa tekstiä, selvennän teille vähän. Toi ns hyvä puoli on tällä hetkellä mun ystävät, joista oon enemmän kun kiitollinenEn vois olla onnellisempi, että mulla on tällä hetkellä tosi ihania ystäviä.. jotkut vanhoja ja jotkut sitten uudempia. Koulupäivät ei oo niin kamalia, koska sielä näkee näitä ihania ihmisiä ja tunnit ei niin pitkästyttäviä, koska sielä on juttukavereita. Ja toki niitä kavereita näkee muutenkin, kun koulussa :-)!
  No se toinen puoli liittyy enemmän siihen, mitä mun kotona tapahtuu ja muutenkin perheeseen. Oon yleensä aina vanhempien eron jälkeen tykänny olla enemmän äitillä ja sitten iskälle meneminen on tuntunut ei nyt hirveeltä.. mutta ei kovin mukavaltakaan. Nykyään taas ootan iskälle pääsyä ja sielä päässä mulla on mukava olla ja ei oo mitään suurempaa draamaa. Ja tänään tajusin, että viihdyn sielä paljon enemmän kuin äitillä.. En tiiä miks ? Äitillä on aina kauhee häslinki päällä, koska täälä on elli ja muutenkin aina jotenkin kauhee härdelli meneillään. Eikä tilannetta yhtään rauhota se, että taloo rempataan ja suurin osa huoneista on ihan kesken ja tavarat missä sattuu.. Ja huomaan ittekkin, että äitillä oon paljon ärtysämpi valitan asioista ja kiukuttelen .. joka on säälittävää, koska omaa pahaa oloa ei sais purkaa toisiin. Mutta miten mä voin sanoo äitille, että mun ärtymys johtuu siitä, että mä joudun oleen täälä sen luona .. ? 

♥ riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti