keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Birmingham


Maanantaina palattiin Birminhamista ja nyt onkin jo palattu takas arkeen ja kouluun. Pääsiäis loma kului kivasti Englannissa Simon tyttöä Saaraa katsomassa. Ja vaikka loman tarkotus oli juuri vierailu ja ''kyläily'' Saaralla en häpeä myöntää, että mun loman koho kohta oli shoppailu aivan järjettömän kokoisessa Bullring ostoskeskuksessa. Vaikka oli kyllä mukava nähdä Saaraakin pitkästä aikaa. Ostoskeskus oli isoin missä olen itse ikinä käynyt ja koko päivän kävelyn huomasi kyllä kipeistä jaloista.
   Shoppailuun meni koko lauantai päivä ja olisin vielä sunnuntainakin mennyt kiertelemään lisää kauppoja, mutta pääsiäisen takia kaikki kaupat olivat kiinni :-( Joten sunnuntai päivänä otettiin juna ja mentiin pieneen kylään viettämään päivää. Maanantaina lähdettiin takaisin Suomeen, mutta meijän piti vaihtaa konetta Kööpenhaminassa ja vaihtoaika oli sellaset mukavat kuus tuntia, joten koko päivä menikin sitten odotellessa, että pääsisi takaisin kotiin. Oli kyllä aika tuskanen kuus tuntia.. mutta nukkuessa ja lentokentän kauppoja kierrellessä sekin meni ihan siedettävästi.
   Ostoksia en ehtiny kuvaan vielä tähän hätään, joten niistä tulee sitten erillinen postaus :-) Mutta nyt voin sanoo, että oon tyytyväinen kaikkeen mitä löysin ja ihan kiva oli, että jäi vähän rahaa joten täälä suomessakin pääsee sitten osteleen kevät/kesävaatteita !

♥ riina
8 kommenttia:

 1. ah näyttää tosi kivalt tuolla ja sulla oli varmaa iha sika kivaa! :D ja nam starbucks<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllä namnam starbucks<3 ja olihan sielä mukavaa:)

   Poista
 2. ai hitsi ihania kuvia!! Vois ruveta seurailemaan (:

  jonestyy.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia, ja englanti!!!<3 oon itekki menossa kolmeks viikkoo kesällä:--)

  http://piecesofmylife-sanni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja kivan oloinen blogi :) !

  http://withlove-jill.blogspot.com/

  VastaaPoista