sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

rinteiden hurjat

Keskiviikosta sunnuntaihin viettelinkin aikaa nokian sijaan sappeessa. Hiihtoloman jatkona pidetty omaloma pöyri oikeestaan laskettelun (lautailun) ympärillä. Toki hiihtäänkin olis voinu mennä, mutta se ei oo ikinä oikei ollu mun juttu. Seurana mulla oli ihan oman perheen lisäksi heidi :-)
Kun vielä ei ihan olla ihan mm-tasolla tossa lautailussa, niin kaatuilua tuli aikas paljon. Ja sen seurauksena jalat on ihan mustelmilla ja sekä polvet että pylly kipeä. Mutta pienistä kolhuista ei tarvi välittää, sillä kivaa oli ja taidot kehittyy tässä ajan mittaa. Kun kolme päivää oltiin laskettu, alko näkyyn jo jotain edistymisen merkkejä ja homma sujukin vallan mainiosti.
Rinteessä otetut kuvat on otettu lauantai-iltana ja niistäkin näkee, ettei keli ollut mikään hyvä. Koko lauantain oli tollanen ihme sumu/usva ja illasta satokin sitten ihan vettä.. eikä rinteet ollu tosiaankaan hyvässä kunnnossa. Mutta onneks ekat päivät oli mukavasti pakkasen puolella joten rinteet oli hyvässä kunnossa, ja aurinkokin paisto (ainakin torstaina).


♥ riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti