perjantai 16. maaliskuuta 2012

nalletikkareita ja lastenhoitooTiiän, että vähän lupailin postailla tänään niistä mun eilisistä ostoksista.. mutta niitä en nyt saanut kuvattua (tietyistä syistä) joten ehkä huomenna saan kuvat ihan tänne blogin puolellekkin.
Koulussa oli enkun esitelmä, josta eilen kerroinkin. Se meni ihan hyvin (pienten sönkotyksien kanssa) ja koska kerroin sen pienessä ryhmässä tutuille ja kivoille ihmisille, niin kaikki hermoilukin oli ihan turhaa.
Koulun jälkeen päivä on kulunut Ellin kanssa ulkoiluun ja muutenkin Ellin viihdyttämiseen. Äiti ja Simppa oli jossakin, niin sain taas viettää laatuaikaa mun babysisterin kanssa :-)
Illalla oli suunnitelmissa vähän leipoo american cookieita, koska meillä on kaapissa tummaa suklaata (josta kukaan ei tykkää) ja aattelin hyödyntää sitä. Mutta suunnitelmat muuttu, kun sain seuraa pariks tunniks (ja en sitten vaan ehtiny leipoo)
Huomenna mennään taas tonne tattikaduille päin iskälle, mutta muita suunnitelmia viikonlopuks ei ole. Toivottavasti kuitenkin jotain ohjelmaa keksitään jottei viikonlopusta tule ihan tylsä :-)

♥ riina

5 kommenttia:

 1. Moikka! Tein uuden blogin, käy kurkkimassa :)

  ob-sessions.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. smanlainen tikkari kun muullaa ooliii (:

  VastaaPoista
 3. kivan olonen blogi :--) oot tosi nätti!

  http://milena-juliana.blogspot.com/

  VastaaPoista