sunnuntai 12. helmikuuta 2012

you can blame me when there's no one left to blame

Tää viikonloppu on menny tosi kivoissa merkeissä. Perjantaina hoidin elliä koko illan. Käytiin hakee makuunista  nalle puh- leffa ja karkkia sekä tehtiin hyvää ruokaa. Onneks mulla oli heidi seurana, niin ei tarvinnu koko showta yksin kestää :-)
Ihan mielelläni mää elliä hoidan ja varsinkin, kun saan siitä palkkaa niin tää tyttö on aina ihan valmis siihen hommaan ! Ja kun se ''hoitaminenkaan'' ei oo kauheen vaikeeta, vähän tekee ruokaa, leikkii, laittaa filmin pyöriin ja nukuttaa. thats it ja kolmekymppiä käteen :--)


Eilen oltiinkin iidalla heidin kanssa yötä. Niinkuin kuvista voi vähän jo päätellä, jonkun hiukset sai uuden värin. Heidinhän päähän kaks purkkia blondia väriä meni ja pettymykseks hiukset ei vaalentunu kun vaa väähän :-( mutta myös onneksi hiukset ei lähteny päästä (niinkun itte arvelin, että tapahtuu). Tietenkin ohjelmassa oli myös ruokaa, putoksen katselua ja nauramista.Käytiin vielä illasta kattoon tuttuja pihalla ja ostaan vähän lisää karsua kaupasta. Yöllä puhuttii oikein kaikkee syvällistä, tai no niin syvällistä kuin siinä väsymyksessä nyt pysty. Oli kiva päästä pitkästä aikaan ihan kunnolla vaa puhuun kaikki asiat mitä haluu sanoo ja kuulla juorut (okei ehkä me ei nyt kuitenkaa juoruttu).
Aamulla käveltiin heidin kanssa iidalta kotii ja sainkin kunnon naurut ku heidi keräili itteensä useampaan otteeseen maasta ylös ! Ja tää päivä onkin oikeestaan menny kotona löhötessä ja greyn anatomian maratoonia pitäessä :-) Huomisen palautuspäivä jänskättää, mutta siitäkin varmaan selvitäään !

♥ riina

2 kommenttia: