tiistai 14. helmikuuta 2012

would you be my valentine ?

varoitus: sisältää paljon ruoka aiheisia kuviaYstävänpäivän kunniaksi oltiin tyttöjen kanssa syömässä kunnolla, missäs muuallakaan kuin pancho villassa ? Ruoka oli ihan sikahyvää ja seura mahtavaa :-) Aluks oli vähän hankaluuksia päättää mitä haluaa syödä, koska listalla on paljon hyvää ruokaa.. ja en tienny ottaisinko tortilloita vai hampparia. Noh heidillä oli sama ongelma ja päädyttiin ottaan molempia puokkiin, joka osottautui mahtavaksi ideaksi. Ite en jälkkäriä enään mahaani saanu mahtuun, mutta mimmu ja heidi otti vielä jätskiä jälkkäriks .. mikä kieltämättä näytti tosi hyvältä ! (ja tietysti myös maistu, koska olihan mun pakko nyt maistaa !)
Tajusin myös semmosen asian tänään, että meijän koulussa ystävänpäivä ei näkyny mitenkään ! Samanlainen päviä muitten joukossa. Nokian kaupunki oli sentään panostanu tähän ystävänpäivä ruokaan, koulussa oli meinaan sydänpihvejä.. jej ! Oli kuulemma niin namin näköstä, ettei monen lautaselle pihvi menny.. Yläasteella sentää oli vielä jotain ohjelmaa aina ystävänpäivänä, mutta ei enää :-( .. harmi !

PS ..HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLE !

16 kommenttia:

 1. kiitos<3 voi harmi toi ystävänpäivä homma :( me oltii koristeltu koko koulu sydämmil ja kaikel vaalenpunasella:D ja hyvää ystävänpäivää sullekkin!

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia :-) tuli nälkä! ;-D

  http://reeaslife.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, arvelinkin että vois tulla nälkä näistä kuvista :)

   Poista
 3. herttilei ku rupes tekee mieli ruokaa :D !! ps. sul on super söpö banneri !

  http://lovemypartypeople.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. camooon pallerot miettikkää tota syömistä. valitat aina että et et oottyytyväine ittees ku oot lihava niin ei tollainen syöminen sitä ainakaan helpota. sulla on täällä pelkkiä ruoka kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensinnäkään mulla ei ooo kyllä omasta mielestäni täälä mitään pelkkiä ruokakuvia. ja en oo täälä blogin puolella montaakaan kertaa sanonu, että en oo yhtään tyytyväinen itteeni koska oon lihava. myönnän kyllä sen, että en oo laihimmasta päästä ja yritän tehä asialle jotain, mutta kyllä joskus saa mennä syömäänkin:)

   Poista
 5. Onpas kivoja kuvia, ja tuli hirvee jätskihimo!! :D

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. ihana toi jätskiannos!!=) muutenki kivan olonen blogi!

  http://life-of-eve.blogspot.com/
  käy toki kattoos myös mun!:)

  VastaaPoista