maanantai 20. helmikuuta 2012

more shopping !
Olin perjantaina äitin kanssa ideaparkissa shoppailemassa. Suurin tarve oli uudet farkut, mutta kyllähän sieltä jotain muutakin löyty :-) Elikkäs ostin tommoset vaaleet farkut ginasta ja nyt tällä kertaa pari kokoo pienemmät kun edelliset, koska kokemuksella noi ginan farkut venyy käytössä joten kannattaa ottaa sellaset tositiukat, jottei ne veny käyttökelvottomiks (kuten mulla viimekerralla). Ginasta mukaan tuli myös tommonen sormus jota oon kattellu pitkään. Sitten löysin lindexistä tommosen ''pitsipaidan'' ei se ny pitsiä ole, mutta tommosta kummiski (?). Sitten ostin ihan sukkia ja lasketteluun kunnon topparukkaset !
Ideaparkin glitterissä oli joku kamppanja homma ja kaikki oli alennuksessa ja kun osti jotain, niin sai tommosen lahjapussukan. Jossa oli sitten kaikkia tuotenäytteitä ja esitteitä.
Vielä semmonen asia tähän loppuun, että meillä toi netti pätkii aikaslailla ja välillä ei toimi ollenkaan. Niin postauksia tulee sitten sen mukaan, että koska se toimii. Koska en tietenkään voi postata ilman nettiä.. joten älkää ihmetelkö taukoja :-)

♥ riina

2 kommenttia: