sunnuntai 5. helmikuuta 2012

dreaming is belivingEn oo kauheesti postaillu, kun just tällä hetkellä mun elämässä ei tapahdu oikeestaa mitään postattavan arvosta ja ei oo ollu aikaa postauksien tekemiseen. Mutta se varmaan muuttuu, koska nyt on tehtynä 5/7 koetta eli enää viimeset kaks jäljellä ja sitte tää on ohi :--) thank god !
Perjantaina kävin kampaajalla. Mitään ihmeellistä ei tehty, värjättiin vaa juurikasvu pois ja leikattii huonot latvat pois. Vaikka hiuksista lähti vaan se pari senttiä tuntuu, että ne on tosi paljon lyhyemmät :-( Kuvia ei nyt oo hiuksista, koska ei ollu iskällä kameraa mukana ja noi ylempänä olevatkin kuvat on otettu aikasemmin.
Oon myös sitä mieltä, että toi pakkanen sais pikku hiljaa loppua ! Eilen olin aivan jäässä, kun kävelin keskustasta iskälle joku 40 minuuttia, siinä 20 asteen pakkasessa. En yhtään tykkää noin kylmästä.. semmonen kymmenen astetta viel menee iha hyvin, mutta kun mennää yli kahenkytä asteen nii sitte ei oo enää kovin kivaa. Mutta onneks pääsen hiihtolomalla lähteen lämpimäänsitä odotellessa !

♥ riina

4 kommenttia:

  1. oon rakastunu sun banneriin, tosi hyvää tekstiä ja kivat kuvat. Jos en jo ois, liittyisin lukiaks (;

    http://heyitszuppa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Heipsan! Huomasin löytäväni itseni täältä blogin puolelta. Banneri ja kuvat on tosi kauniita alemmaksikin kun selailin!! Ja tsemppiä vaan viimeseenkin kokeeseen. :)

    aranciata-bu.blogspot.com

    VastaaPoista