keskiviikko 11. tammikuuta 2012

i'm not addicted to the fiction


Sori, kun en oo postaillut :-) on ollu vaa kauheesti kaikkee ohjelmaa näin koulujen alettua ja oon ollu iltasin niin väsynyt, että en oo sitten enään jaksanut. Mutta nyt alkaa taas postauksia tuleen enemmän. Eli viimepäivinä oon ollu enimmäkseen koulussa (ylläri)
   Mutta eilen meni sitten koko ilta tampereella housella reeneissä. Oli siis kahet tunnin mittaset reenit ja kyllä huomas ettei oo tehny mitää lomalla ku nyt on jalat kipeet ja vattalihakset kipeet .. Mutta aina reeneissä on kivaa ja hyvä fiilis joten tollasetkaan asiat ei yhtään haittaa !
  Tänään on täälä satanu koko päivän lunta ja sitä on tullu oikeesti varmaan 20cm :-) ehkä kohta pääsee sitten lasketteleenki ! Varmaan olis lauantaina tiedossa hieman lautailua, kun ellivuori vihdosta viimein aukeaa. Joten sitä ootellessa :-)

ps. maanantaina tuli aika huono uutinen .. koska jason derulon keikka onkin peruttu (jonkun loukkaantumisen takia) eikä siis päästä maaliskuussa sitä kattoon :-( koko talven odottanu kyseistä keikkaa joten vähän harmitti/ärsytti

♥ riina

4 kommenttia:

  1. Millasta se commercial oli tarkemmin? :)

    VastaaPoista
  2. no siis sitä on kauheen vaikee selittää ::d mutta siis sellasta että tärkeintä oli hyvä fiilis, mutta niinku se oli vähän niinku shown ja steerin yhdistelmä mutta enimmäkseen kuiotenkin showta :D kauhee vaikee selittää ! tuu tunneille nii ymmärrät:)

    VastaaPoista