maanantai 23. tammikuuta 2012

ihan kivan näkösiä kinkkuja

Tänään yksi kohta vuoden 2012 listasta on täytetty ! Eli siis oltiin laskettelemassa kavereitten kanssa ellivuoressa :-) ja vieläpä lautailemassa.Vähän kyllä jännitti mennä laskeen laudalla, kun tosiaan itse vaihdoin laudasta takaisin suksiin n. viisi vuotta sitten ja näin viime lautailu kerrasta oli varmaankin viisi vuotta. Ja kuuden tunnin laskun jälkeen homma olikin jo ihan hanskassa eikä sitä kaatuiluakaan tullut enään niin paljoo. Enkä voinu uskoo, että päivän alussa pääsin ehkä metrin eteenpäin eikä mulla ollu mitään ohjausta minne suuntaa oltiin menossa. Niin ne vanhat ''taidot'' vaan muistu mieleen ja asia oli ihan hallinnassa. Alkupäivän kaatuiluista on nyt muistona mustelmat ja kamala särky polvissa. Huomenna ne on varmaan ihan mustat, mutta sekään ei haittaa kun sentään kivaa oli !
  Kameraa en tosiaankaan uskaltanut ottaa ellivuoreen mukaan, koska olisin kaatunu ja rikkonut sen :-) Ja koska en tykkää postauksista joissa ei ole kuvia, niin ylläolevat kuvat olen sitten napannut weheartit:ista. Ja alla oleva kuva on otettu kännykällä :-)

lepoo rinteessä ! mukana kati, heidi, minä ja noora kameran takana :-)

ps. tää postaus piti siis tulla eilen, mutta teknisten vaikeuksien takia se tulikin vasta tänään. Eli siis olin eilen sunnuntaina laskemassa, en suinkaan tänään :-) Ja jos joku tota otsikkoo miettii nii tommosen ei niin hyvän iskurepliikin me eilen kuultiin.. sille kyllä sai sitte nauraa.

♥ riina

4 kommenttia:

 1. heey onks lautailu vaikeeta ku oon ite lasketellu jostai kolme veest asti mut en oo koskaa uskaltanu kokeilla lautaa ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nosiis on se aluks aika hankalaa oppii se tyyli miten pitää laskee:D mutta itte ainaski opin tosi nopeesti, että testaan vaa !

   Poista
 2. Suksilla laskeminen ei kyllä voita lautailua! Itekkin mun täytyis päästä lautailemaan, ku tänä vuonna ei ole vielä kerennyt :D

  colorful-c.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo itekki huomasin, että on se lautailu jotenkin vaan kivempaa:)

   Poista