torstai 5. tammikuuta 2012

but i'm lost in you


Olin eilen illalla/yöllä tosi taiteellisella tuulella ja kuvailin kaikkee mitä ikinä sattu löytymään :-) Noiden kahen tosiaan kännykällä datatessaan mulla oli vähän tylsää joten päätin sitten vähän ''leikkiä'' kameralla.
   Ja sitten äskettäin heränneenä ja nyt erittäin tylsistyneenä päätin vähän muokailla noita kuvia. Tykästyin joihinkin otoksiin kovasti ja päätin niitä sitten tänne blogin puolellekkin tulla näyttämään. Mitäs pidätte ? :-)
   ps. kuvissa näkyvä kamera on mimmun!

Huomenna oon sitten lähössä vähän tonne vantaalle päin! Äitillä ja simolla on jotkut juhlat ja mut pyydettiin sitten elliä hoitamaan. Aluksi ajattelin, että hyvä shoppailu mahollisuus jumbossa menee täysin sivusuun (loppiaisen takia) mutta äsken katsoin jumbon nettisivuja ja huomasin erittäin iloisen asian.. jumbo onkin auki huomenna 12-21 ! Voi olla myöskin, että mitkään kaupat ei ole auki vaan esim. ravintolat yms .. Pidän kuitenkin peukut pystyssä ja toivon, että sielä olisi kaikki kaupat auki jottei huomisesta tulisi ihan tylsä.

♥riina
 

4 kommenttia:

  1. Ihania noi kuvat, niis on jotenkin kiva tunnelma! Sul on tosi kiva blogi, tätä on mukava lukee (:

    VastaaPoista
  2. oot tosi nätti! ja noi kuvat on tosi kivoja! löysin tän sun blogis äskettäi ja mitä nyt vähä luin ni tää vaikutti tosi mielenkiinotselta, voisin liityä lukijaks;)

    www.jadore-emma.blogspot.com

    VastaaPoista