perjantai 16. joulukuuta 2011

be on santa's magic list

keittiön ''aivan ihanat'' punaiset kaapit !

Eka viikko uudessa talossa nyt takana. Täälä on vieläkin iha räjähtänyttä ja menee hermo aika usein tän pieneyteen ja siihen kun joudun jakaan mun huoneen. Mutta helmikuussa päästään sitten muuttaan meijän oikeeseen taloon, eli siis tää on vaa tällänen väliaikanen thank god .. :-) Omasta huoneesta en viittinyt ottaa kuvia, koska niinkuin jo sanoin jaan sen .. vieläpä mun oman ihanan pikkuveljeni kanssa, joka ei ole sitä siisteintä tyyppiä ! Eli siis sen vaatteita on ympäri huonetta enkä niitä nyt jaksa alkaa siivoon ..
        Kohta syömään isolla porukalla Pepperiin ja sitten olis joulunäytöksen aika ! Kuvia tulee ehkä .. en ihan tiiä millasii toi äiti saa otettua, mutta kattellaan !

Ja huomenna osteleen joululahjoja ! On jo iha jouluset fiilikset vaikka kaikki lumet onkin sulanu jo :-( Toivottavasti satais pian lisäälisää !
♥ riina

4 kommenttia:

 1. Löysin sun blogis iha sattumalt! Kattelin kaverini lukemia blogeja ja tää sattu etee ja ei voi muut sanoo ku et blogis on aivan upee!:) Banneri on ihana! Sait uuden lukijanki!

  VastaaPoista
 2. nokiitosta:) tälläset kommentit piristää aina !

  VastaaPoista
 3. tykkään sun blogista! :) ja hehheeee toi eka kuva sopii muhun, mun nimi on elli ja pelaan korista :-D

  VastaaPoista
 4. hha :-) se on mun pikkusiskon pallo

  VastaaPoista