lauantai 12. marraskuuta 2011

lauantai chillausta

Tää lauantai on ollu oikeestaa pelkkää chillailua :--) Ihan kiva tällee välillä vaa rauhottua viikonloppusin. Viime viikonloppuna oli kauheet suunnitelmat ja koko viikon ootti tulevaa viikonloppuu, mutta nyt ei oo ollu oikeestaa mitää oottamisen arvosta .. Perjantaina käytii hakee noi Twilightin liput tampereelta ! Hihiii ootan ens perjantaita taas ihan innolla ku pääsee leffaa :--)
  Katoin tänää rare export elokuvan .. Menin oikeesti ihan sanattomaks siitä leffasta. En tiiä miten siihen olis pitäny reagoida, se oli vaan niiiin outo ! Eli siis aika huono. En muutenkaa tykkää kotimaisista leffoista kauheesti, joten ei ollu mikää yllätys, että en pitäny tostakaan. Oli siinä tosin jotain ihan hyviäkin kohtia .. mutta siihen se sitte jäiki.
  Mutta huomenna on isänpäivä ! Onkos teillä jotain erityisii suunnitelmii ? Mulla ei oikeestaa ole, koska iskä menee huomenna töihin .. Mutta varmaa mennää mummille ja ukille ainaski käymää ja jotain sellasta :--)duckface

2 kommenttia:

  1. kiva tää sun blogis, vaikutat mukavalta tyypilt ja tykkäät kans varmaa aika paljo kattoo elokuvii, niinko määki:-D (ainaski sellsen käsityksen sain ku luin tätä sun blogii)
    Liityn lukiaks=)

    VastaaPoista