tiistai 25. lokakuuta 2011

lomalomaloma ..

.. meni sitte siinä. Nyt kauhee masennus ku ollaa palattu tänne syksyiseen suomeen kaiken kylmyyden ja harmauden keskelle.
       Tultii tosiaa jo sunnuntai yönä, mutta en oo viel jaksanu postailla, joten aattelin tulla postaa si nytte ku ei ollu muutakaan tekemistä (: Lomalla oli tositosi ihanaa ! Oltiin siis Teneriffalla Costa Adejessa (jos se noin ees kirjotetaan) Lämmintä oli sellaset plus 30 ja aurinko paisto kirkkaalta taivaalta melkein joka päviä. Rusketustakin nyt löytyy, kuitenkin vaa vähäsen ku oon vähä tällästä herkkä nahkaisempaa tyyppiä ja palan sitte tosi helposti :( mutta ainakin pisamia tuli naamaan vähän liikaaki ..
      Tässä ny teille pari lomakuvaa, mitä tulee varmaa myöhemmin sitte lisää, koska niitä räpsin lähemmäs kaheksansataa :) Ja tässä just näitä kuvia muokkaillessa tajusin ettei musta ittestä oo melkei ollenkaa kuvia, johtuu ehkä siitä et se olin minä jonka kädessä kamera oli koko ajan (: joten ei voi mitää. Ja sitte noi eläinkuvat delfiinit yms. on otettu eläintarhasta jossa käytii.


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi. Valmiin taustan vaihtaisin johonkin omanlaisee, eli toisin sanoen etsisin googlesta tai jostaki muualta ite taustan :) Ihania kuvia ulkomailta, tuli itelläki himo päästä johonkin lämpimään! :)

    http://notyetawoman-henna.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. joo oon ajatellu vaihtaa sitä mutten oo löytäny viel mitää sopivaa (:

    VastaaPoista